16-06-05

COMEDY

FREDDY DE VADDER - GEARRANGEERD – humor (laatste try outs - 4 euro)  ▲ top

In deze voorlopig laatste episode van de ‘Freddy saga’ gaat Bart Vanneste (winnaar Humo’s Comedy Cup 2001)dieper in op zijn alter ego, de West-Vlaamse kettingrokende Freddy De Vadder. Als parvenu in het stand up en cabaretwereldje  probeert Freddy op zijn manier om te gaan met wat verwacht wordt van iemand met zijn nieuw verworven status. Licht,decor, kostuums en theatertechniek dienen ‘Gearrangeerd’ te zijn en hij doet zelfs een poging om poëzie de voorstelling in te smokkelen in zijn zoektocht naar het mooiste woord. Verwacht in deze voorstelling een onwezenlijke poging tot zelfverheffing van de vuilbek en heel wat opportunistische duiding bij prangende maatschappelijke thema’s zoals tolerantie, perceptie, geld, reclame… Maar géén paniek! Dit alles uiteraard zonder een greintje gêne!

Spel en tekst: Bart Vanneste; Multimedia : Joost Laperre; Licht: Alexander Ronse; Geluid: Koen Vanneste; Regie en coaching: Han Coucke(Gino Sancti)
Productie : Vzw Busstop i.s.m. Sam Dufour en Lieve Achten

vrijdag 17 juni 2005 telkens om 20u30 - € 4

Wij leerden deze stand-up-comedian een 3-tal jaren geleden kennen tijdens de Gentse Feesten en waren meteen "verkocht" aan zijn typetje.

Je bent VOOR of TEGEN, je hebt maar twee keuzes; een middenweg kent de Westvlaamse Bart Vanneste, alias FREDDY DEVADDERE niet ! 

Wij zijn VOOR !  Ook al omdat hij Gent als woonplaats uitkoos en hier vlakbij woont.

Méér over deze getalenteerde stand-up :

Bart Vanneste begon zijn carrière als grappenmaker bij Studio Kafka (Stubru) in 1995. Later begon hij met z'n typetje Bart Vanneste in het radioprogramma "Microkosmos" om vervolgens met dit personnage de Vlaamse podia onveilig te maken. In 2001 won hij Humo's Comedycup.

 17:14 Gepost door Iris | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

Eh wel ? kgoa ne kjer ip jen muele kom sloan, mie zwoa blameeren!!

Gepost door: ne moat van devaddere | 20-06-05

optredens freddy de vader waarom kan je hier niet zien waneer er optredens zijn va freddy de vadder

Gepost door: bavette | 04-07-05

msn ku je da nie duere zen

Gepost door: bavette | 04-07-05

De commentaren zijn gesloten.