16-07-06

COMEDY

Het trio Raf Coppens, Nigel Williams, Bert Kruismans onder de noemer The Comedy All Stars verraste ons met hun twee Nederlandse gasten : één comedienne die niet alleen verbaal rond de pot draaide maar ook nog een aardig rondje paal draaide, samen met de Nederlandse kampioene paaldansen Denise Mulder.

Raf Coppens zette meteen de comedytoon met een liedjesmedley op eigen aangebrande tekst en met bijhorende en passende stem-imitatie van o.a. Will Tura, James Blunt, Freddy Maertens e.d. Tussendoor gespekt met de nodige pikante toespelingen à la Coppens.  Heel knap en meteen raak voor de nodige lachsalvo's.

Nigel Williams hekelde dan weer op zijn lekker Antwerps-Engels de sportvedetten en strekte zich zelfs tot aan de fameuze Kim Clijsters-spreidstand. Met short en op sandalen dat het geen zicht was .....of juist wel.

Bert Kruismans kwam op zijn gekende gladde, droge wijze snedig en precies on the edge en soms wel een tikkeltje erover uit zijn scherpzinnige hoek.

Waarna ze de eer en de paal aan de, van goed bediende oren en poten, dames lieten :

Intussen lieten we helaas Luc De Vos (Gorki) met special guest Roland aan St. Jacobs aan onze neus voorbij gaan en konden we achteraf op de regionale zender AVS een tipje van de meekelende mensensluier oplichten van hoe "Mia" daar alweer in al haar glorie de nacht ingeslingerd werd. We hopen hem nog wel eens tegen het rockende lijf te lopen.
Amper tien minuten bleven we lusteloos bij Kamagurka hangen die daar maar wat uit z'n nek stond te lullen.  Toch maar liever zijn tekeningen en cartoons zonder (aange)zicht noch klank.
De eerste Gentse Feestendag zag al zwart van 't volk en deze nachr reeds werden plein- en parkbanken en grasvelden en stoepen ferm beslapen.  Met die hitte op menig feestend ontbloot bovenlijf en het gretig naar binnen slurpend aantal gradenvocht zullen velen waarschijnlijk al niet meer beseffen hoeveel dagen er nog te gaan zijn......of te liggen vallen.

 

 
 

15:21 Gepost door Iris in Algemeen | Permalink | Commentaren (9) | Tags: zang, comedy, feest |  Facebook |

Commentaren

Gent en zijn feesten Iris, ik geniet mee vanop afstand... Zouden we dan toch eens naar Gent moeten afzakken om die sfeer te proeven, muziek en theater te aanschouwen? Hou jij ons voorlopig nog verder op de hoogte over de (staande of liggende) gang van zaken?
Btw als ik me niet vergis, staat Gorki binnenkort op het programma van de Brusselse AB.
Nog acht dagen te gaan Iris. Zal het lukken?

zonnegroetjes, loretta

Gepost door: loretta | 16-07-06

yep Tof dat je Raf tof vond.

Gepost door: Jim | 16-07-06

:-) hoy Loretta
Neen, tien dagen aan één stuk door, daar gaan we niet meer voor. Eigenlijk kunnen de Gentse Feesten ons niet veel nieuws meer bieden omdat wij 't ganse jaar door cultureel bezig zijn en vele optredens hebben we al gezien. Het is op de tanden bijten als centrumbewoner temeer daar we 's nachts ettelijke malen worden wakker gemaakt door feestgangers. Dus houden we het een halve week vol en trekken we middenin voor een paar dagen naar de kust.
Voor mensen van buiten 't stad is 't een waar genoegen, dus kom gerust maar eens af maar raadpleeg eerst even :
www.gentsefeesten.be

hello Jim, Raf Coppens is altijd plezierig snedig en scherp. Ik bekijk trouwens elke standup-comedian vanuit zijn eigen standpunt en hou er graag de diversiteit in. Maar mijn aller-aller grootste voorkeur reserveer ik toch voor Wim Helsen (momenteel toch). Wat hij nu tijdens de Feesten brengt zagen wij eerder al in Den Haag.

groetjes,
Iris

Gepost door: Iris | 16-07-06

Gentse feesten geniet maar eens goed van die unieke Gentse feesten!
Hartelijke groeten

Gepost door: sebastian | 16-07-06

wauw Iris, ben jij dat links op die foto in dat mini-outfitje? Jakkes, wat een wolk van een retro-meid! Ik vind dat zoiets moet kunnen. Vrijheid, blijheid en libertijnse lijfelijkheid.

ademloos,
Marlon.

Gepost door: marlon | 16-07-06

;-) @marlon, haha, ik hou mijn retro-lijfelijkheid voor binnen intiemere muren, zelfs niet voor het virtuele publiek.....

Gepost door: Iris | 17-07-06

Gentse Feesten Ik kwam in Boekhoute heel wat Gentenaars op wandel tegen. Ik nodigde hen uit voor de Canisvliettochten in Zelzate. Ik zat er een beetje mee, want die mensen blijven misschien liever in Gent.
Maar ik moest me geen zorgen maken. Ze komen wandelen en het feesten doen ze ook wel. - zeiden ze me.

Gepost door: G.U.Y. | 17-07-06

@G.U.Y. Daar kan ik zeker inkomen; echte Gentenaars (de goeie van vroeger) sluipen er graag eens uit hoor; wij horen daar ook bij. Want 't is nie alleen feesten maar de negatieve "rest" die we er willen of niet moeten bijnemen.
Maar ja, nen echte Strop, doet dan maar (g)een oogje toe ;-)

Gepost door: Iris | 17-07-06

Eindelijk nog eens komen piepen Groetjes.

Gepost door: gidsjoris | 18-07-06

De commentaren zijn gesloten.