01-10-06

0110-CONCERT GENT

okt.7

Ik wou, ik zou en ik was erbij en met mij vele verdraagzamen. De sfeer was ontspannen en verbonden; heel veel ouders met hun jonge kroost, scouts- en chiro's en ook de midlifes en de al wat ouderen : een geslaagde 1 oktober !

okt. 2

 

okt. 4

 

okt. 6

 

okt. 3

 

okt.1

initiatiefnemer Tom Barman

Met dank aan :

14u.   Xink
14u30 Monza en Thé Lau
15u10 Gunter Lamoot
15u30 Bert Ostyn, Dirk Blanchart, Kris De Bruyne, Kommil
16u05 Hadise
16u30 Gert Berten, Pieter-Jan Desmet
17u30 Abdelli
18u05 't Hof van Commerce
18u40 Wouter Deprez
19u00 Luc De Vos
19u30 Kamagurka
19u45 Sioen
20u20 Will Tura
21u00 Arid
21u35 Helmut Lotti

18:48 Gepost door Iris in Algemeen | Permalink | Commentaren (7) | Tags: verdraagzaamheid, concert |  Facebook |

Commentaren

Will Tura ik ben al méér dan 'n halve eeuw oud en al 24 jaar weg uit België : Will Tura is onsterfelijk ?!?!? Wat is zijn geheim?

Gepost door: hilde | 01-10-06

20 minuten vooral ook een serieuze pluim voor de artiesten die kosteloos meewerken hé Iris. De toeschouwers, aanhangers van verdraagzaamheid, kunnen tenslotte een reeks goede muzikanten en performers aan het werk zien. dat op zich is reeds de moeite om te komen. denk ik. maar iedereen heeft hier zijn eigen mening over, ik denk dat ik redelijk verdraagzaam ben maar had geen enkele behoefte om naar een concert te gaan. zoiets moet je op zo'n manier niet tonen, wel als het er op aan komt. hey iris nog een prettig weekend, al duurt het maar twintig minuten meer. marc.

Gepost door: marc | 01-10-06

ik was er ook Wel maar vanaf de onvermijdelijke Luc De Vos met zijn vriendinnen. Hij smeet er wel een beetje met zijn klak naar, vond ik, maar dit geheel tussen haakjes. Toch opmerkelijk dat zovelen tussen de onweersbuien door de weg vonden naar de concerten van 0110, om de verdraagzaamheid te vieren of om enkele gratis optredens mee te pikken.
Een plaatselijke frietkotmadam vaarde er alleszins wel bij. Terwijl we stonden aan te schuiven, moest zij snel een telefoontje plegen om frieten te laten aanrukken, want zij zat al bijna door haar voorraad... :-)

Groetjes,
Tom

Gepost door: Tom | 02-10-06

:-) @hilde, ben niet zo'n Tura-fan maar ik waardeer zijn standvastigheid en zijn bijdrage tot dit concert

@marc, 't is natuurlijk vanzelfsprekend dat men blijvend verdraagzaam is; 't kwam er mij op aan om verbondenheid te zoeken, te voelen en dat deed mijn gedrevenheid heel erg deugd.
@Tom, fijn dat jij er bij was; ik denk dat het publiek geen perfectie zocht, vandaar de vrolijke sfeer.
groetjes aan allen
Iris

Gepost door: Iris | 02-10-06

zalig Ik moest er ook perse bij zijn... Wou eigenlijk liever naar Antwerpen omdat de muziek daar oneindig veel beter was, maar wou langs de andere kant er ook echt wel bij zijn in Gent, gewoon omdat ik uiteindelijk daar veel meer binding mee heb. Het is dus Gent geworden, en het was super, idd een fijne mix van (heel) jong en oud, een leuke mix van muziek, heel toffe sfeer, zalige muntthee in die tent,... Schitterend gewoon. Ben heel blij dat ik er bij mocht zijn...

Gepost door: Josie | 02-10-06

samen staan we sterk Ik was een van de vele verdraagzamen en ik vond het echt súper. Zelfs de regen (en de hagel) kon de pret niet bederven. Op muzikaal vlak vond ik vooral Arid subliem. Echt, ik kreeg er kiekenvel van. Op 't Hof van Commerce heb ik me ook kunnen uitleven, zeker toen Gabriel Rios erbij kwam. Die gast kan er wat van!

Gepost door: julie | 03-10-06

will tura mooie affiche daar ook, jammer dat ik niet op de twee plaatsen kon zijn, brussel en gent. vooral will tura had ik graag nog eens gezien. dat is meer dan veertig jaar geleden...

Gepost door: martin | 09-10-06

De commentaren zijn gesloten.